1. helmi, 2017

Teksti

SHALOM!  

Ja Siunausta ❤ Teille kaikille, jotka näitä "jorinoitani" olette jaksaneet seurata 🤩

Nyt on aika paljastaa Jumalan SUURIA asioita, joita Hän on tuonut pieneen Elämääni...

Kahdeksas vuosi menossa Uutena Luomuksena kohti Kirkkautta ja paljon on kivenmurikoita ollut matkalla, joten ensimmäiseksi tahdonkin kertoa TODELLA SUURESTA "kummakivestä", johon ei passaa itteensä loukata!😋

 

 

  Vuosi oli 2009 ja syksy, pikkupakkanen vallitsi raikkaan ilman kera.

  Päätimme lapsuudentoverini Aksun kaa tehdä retken "kivikaudelle" korpeen. Tää paikka oli jossain Hauklapissa, kaakana kaikesta sivistyksestä, monien mutkien takana, jonne ei varmana tietämättömät osannu, jos ei ollu hyvinkii tarkkaa karttaa tahi opasta.

  Olin muutaman kerran vuosien varrella kummaksunu outoa ilmestystä keskellä ei mitään ja taas oli vaikea löytää parkkipaikalle, johon sitten "PETOJEN SUKULAISEN" saimmekin asettumaan kiltististi! (fiat= fariseus itse ajaa tässä) 

  Siitä sitten lompsimaan polkua pitkin metsään ja sammalsillalle välttelemään kenkien kastumista. Tuntui et tää polku ei vie mihinkään, niinku NEON-2 biisissä hoilataan, mut siinä se sit jökötti yhtäkkiä, mahoton murikka!

Aikamme kummeksittuamme palasimme toista reittiä autolle. Tää parkkis oli pienen lammen vieressä ja meillä oli eväät mukana, joten notskia kehiin siihen valmiille tulipaikalle. 

  Oli riitteessä se lammen jää ja perusrantakalliolla seisottiin, kun ajateltiin Rohkaista itsemme ja pyytää jotain Ylhäältä: Aksu ois tarvinnu likkakaverin ja meikältä puuttu simmonen 130000 euroo talon rakentamiseen. Kun siellä korvessa ei ollu ketään, niin uskallettin huutaa kovaan ääneen:

 Herra! Lähetä meille naisia ja rahaa!!

  Kysyin sitten Aksulta, Uskosko hää Jumalaan, jos mei Rukous ois kuultu ja Herra lähettäs tänne, mitä pyyvettiin? Tottakai, vastas Aksu, mutta lisäs het perään, et tää ois kyl Taivaan Isällekkii aikas mahoton pyyntö toteuttaa näin äkkiseltään. Ei menny ko minuutin verran ja alko auton ääni kuuluu jostain ja läheni ja sit sininen Foorti parkkeeras Fiuden viereen, ovet aukes ja kaks  naista astu ulos.Meillä aukes samantien suuvärkit ihmetyksestä! 

  Jumala kuuli meijän huuvot. Mentiin jutteleen tyttöjen kaa ja ne paljastu ainakii 60-vuotiaiks mummoiks, eikä niillä ollu semmosii rahasummiakaan mukana. Kerrotti heille, mitä oltiin just Rukoiltu ja kyllä meillä kaikilla kohos suupielet yläviistoon 

  Hiillos olikin hehkuvana oottamas,ku alettiin kaksistaan paistella eväitä ja pureskella tapahtunutta. "Tytöt" meni kattoo vuorostaan kivee, joten mietittiin reilulla äänellä, että mikä mahtoi mennä pieleen meijän Rukouksessa? Ne likat oli ainakii 15 vuotta liian iäkkäitä ja tyhjätaskuja. Tais olla tarinan opetus se, että pitää olla tosi tarkkana, mitä pyytää. Aksun olis pitäny tarkentaa se ikähaarukka sopivaksi ja yleensäkin Rukoiltiin liian myöhään, koska ei Jumalalla ollu siihen hetkeen lähettää nuorempia likkoja, jotka ois just tullu pankinjohtajan kautta taskut seteleitä pullollaan!!! 

  Ens kerralla on parempi ottaa pitkän kaavan mukaan ja paaston kera...mut luulen et Kaikkivaltiaalla oli niin paljon huumoria matkassa, et huvittaa vieläkii koko jutska...näin monen vuoden jälkeenkin...

Jaa tämä sivu