2. helmi, 2017

Teksti

  Hän sanoi heille:

 "Tätä lajia ei saa lähtemään ulos muulla kuin rukouksella ja paastolla."

  Kuutisen vuotta sitten, nuorempi tyttäreni sai jonkun todella pahanlaatuisen bakteerin ja joutui teho-hoitoon Lappeenrannan keskus-sairaalaan. Kaikki elintoiminnot heikkenivät ja teholääkitys oli päällä. Kokeista huolimatta, ei saatu selville mikä superbasilli oli kyseessä ja summan mutikassa laitettiin rohtoja menemään. 

  Löysin Raamatusta kohdan, jossa sanottiin, et jos muu ei auta, niin Rukous  ja Paasto on vahva ase! Ei miulla ollu kokemusta mistään paastoista ja sanoin Jumalalle, et jos Sie tän miun tyttären meinaat ottaa sinne Taivaan kotiin, ni mie tuun sit kans! 

  Päätin olla syömättä ja juomatta yhtään mitään, kunnes tyttö tulis terveeksi tai meikä ois kanttuvei. Rukoilin neljän päivän ajan ja joka päivä kävin tyttööni kattomassa, enkä mitään suuhuni tuona aikana laittanut. Viidentenä päivänä tyttäreni alkoi osoittamaan selviä elpymisen merkkejä ja viimein  harvinainen tautikin löysi kuvan, joten oikea lääkitys rupesi tehoamaan nopeasti. Ympäri Suomea olivat lääkärit soitelleet monena päivänä ja sitten vastaava, hyvin harvinainen tapaus löytyi ja oikeet rohdotkin!

  Minä hurrasin ja kiittelin, että Taivaan Isä meijät molemmat armahti  ja jäätiin tänne elävien kirjoihin.Ehkä Jumalalla on meille vielä jotain käyttöä Hänen suunnitelmissaan.

  Olihan ne masut meillä molemmilla tyhjyyttään pitkään nurisseet ja kysyinkin likalta, maistusko hälle pitsa, jos tuolta keskustasta kävisin hakee ja päätettin et yks riittää puoliks näin aluks 

Hyppäsin perintöfiudeeni ja innoissani starttasin keskustaan päin kunnes katseeni kiinnittyi kadun varteen pysäköityyn henkilömalliseen autoon, jonka rekkarissa luki JOH-5.

Aikas jotenkii tuttujuttu ja muistin Raamatussa olevan Johanneksen Evankeliumin.

  Palasin herkullisen, tais olla jauhelihapizzan kaa sairaalalle ja hyvällä ruokahalulla vetästii se naamarii kahestaan. Kylläpä tuli eufooriset olotilat

  Myöhemmin palautui mieleeni se JOH-5. Avasin Uuden Testamenttini vuosimallia 1938 kohdasta Johanneksen Evankeliumi viides luku ja otsikossa sanotaan seuraavasti:

"Jeesus parantaa sairaan sapattina Betesdan luona"

Onpas meillä Elävä ja interaktiivinen Jumala! 

On kuulemma aasinkii suulla Luojamme puhunut, niin miksei, käyhänse tänäpäinä vaikka rekisterikilpienkii kautta ja niistä ens kerralla lisää  

                    https://www.youtube.com/watch?v=2doYBWxLzao

Jaa tämä sivu