"Ja hän sanoi heille: "Kun minä lähetin teidät ilman rahakukkaroa ja laukkua ja kenkiä, puuttuiko teiltä mitään?" He vastasivat: "Ei mitään."

" viinipuussa oli kolme oksaa, ja samassa kun se alkoi versoa, sen kukat puhkesivat ja marjat sen rypäleissä kypsyivät."

HEKUMENIA

HUOMENIA

TULE-VAA 

MANI-AA

KUNTALIITOS

VÄÄRÄ SEURA 

FEIKKI TULI

USKO SULI

Aika on unohtaa kirkkokäsikirjan lätinät

Lähestyy äänet sadonkorjuun

Ritisee oljet ja himmelit murtuu

Sortuu ihmisen omat kyhäelmät

Alkaa Jumalan näytelmät

Maa huojuu ja hoippuu

Niinkuin juopuneen on meno

Ei auta kummi tahi eno

Virtaako öljysi

Onko putket karstassa

Aivan kokonaanko tukossa

Missä leiviskäsi

Työnäkysi

Kuinka olet uskollesi rakentanut, punkanpohjallako maannut, arkana ja laiskana tulevaisuuttako vain pälyillyt?

Ota vuoteesi ja käy, sillä nyt on aika nousta ja kirkkaana loistaa

Veljemme Chevy koki melkoisen "Jaakobin painin", ja vasen takajalka jäi hieman ontumaan, mutta voitto tuli lopulta, kun jarrudunamometrin viisarit värisivät hyväksyttävät kitkalukemat!

Missä kaksi tahi kolme on koolla Herran Jeesuksen Kristuksen Nimessä, niin ei sieltä puutu ees leimaa rekisteriotteesta

"Katso, kaiken tämän tekee Jumala kahdesti ja kolmastikin ihmiselle, palauttaakseen hänen sielunsa haudasta ja antaakseen elämän valkeuden hänelle loistaa".  

Katsastuksen tarkoitus?

Miten voikaan ihminen tulla surulliseksi & ärtyneeksi hylkäämisen vuoksi;

Käy KAUHIAT negatiiviset tunnepuuskat ja myllerrys koko kehossa, kun huomaa, että Rakas Kanadalainen evankelista, Ilosanoman kuuliainen kuskaaja, vuonna 1991 syntynyt, veli Chevy on tullut hyljätyksi katastusinsinöörin toimesta!

Näin tapahtui pari kuukautta sitten ja nyt jälleen!!!

Yksi asia oli jäänyt jarruremontin tekijältä tekemättä;

                     -RUUVI LÖYSÄLLÄ-

Pitoa puuttui vasemmasta takarenkaasta, mutta kolmasko kerta tuo jälleen laillisen oikeuden liikkua turvallisesti pitkin suomineidon paikoin kurvikkaitakin pikataipaleita...

Tieliikennelait on hyviä ja menopelin oltava lainmukaisessa kunnossa, ettei poroparat ja sopulit liiskaannu ja siitä kiitän asiansa osaavia katsastushenkilöitä.

Viat tulee kaivaa esille, todeta ne ja korjata!

Jumalakin vihaa hylkäämistä. Jos tulen kaikkine synteineni taivaalliseen katsastukseen, enkä ole pyytänyt laittomuuksiani anteeksi ja hyljännyt niitä, ei Hän voi päästää sisälle Taivaan Valtakuntaan. Semmoine laki on vastassa ja portti pysyy kiinni niin kauan, ennenkuin hyväksyn Jeesuksen sanat ja toimin annettujen ohjeiden mukaan. Tämä katsastus pitää suorittaa täällä maan päällä elossa ollessamme. Kaikki on meidän omaksi parhaaksemme, ettemme ryskisi eteenpäin miten sattuu ja sittenhän se vasta sattuukin, kun on sillä Bemarilla huitastu lepikkoon, kun ei ollu jarrut kondiksessa

"Raskas on kivi ja painava hiekka, mutta molempia raskaampi hullun suuttumus.Se kivi, jonka rakentajat hylkäsivät, on tullut kulmakiveksi."

"Kulkekaa halki leirin ja käskekää kansaa sanoen: 'Valmistakaa itsellenne evästä, sillä kolmen päivän kuluttua te kuljette tämän Jordanin yli mennäksenne ottamaan omaksenne sen maan, jonka Herra, teidän Jumalanne, teidän omaksenne antaa'."

 

 

Rangaistukset käy kovana päälle

Ei voi mennä heikolle jäälle

Kantaa vesi katujaa

Parannuksen paikka 

Viinin sijaan tsaikka

Kipinöi rälläkän laikka

Syttyy tuleen Totuus

Vamma tulee palosta

Vaan ei pala

Nousee kasteen haudasta elävä kala

Saa halosta 

Kypsyy kypsäksi ja tulee jaloksi

"Oletko käynyt lumen varastohuoneissa, ja oletko nähnyt rakeiden varastot?"

😲

 "Kuin lumen viileys elonaikana on luotettava lähetti lähettäjälleen: herransa sielun hän virvoittaa.

 Kuivuus ja kuumuus ahmaisevat lumiveden, samoin tuonela ne, jotka syntiä tekevät.  

Yhtä vähän kuin lumi kesällä ja sade elonaikana soveltuu tyhmälle kunnia. 

 Sillä niinkuin sade ja lumi, joka taivaasta tulee, ei sinne palaja, vaan kostuttaa maan, tekee sen hedelmälliseksi ja kasvavaksi, antaa kylväjälle siemenen ja syöjälle leivän...

Luopuuko aukealta kalliolta Libanonin lumi? Ehtyvätkö kaukaa virtaavat vedet, kylmät, kuohuvaiset?" 

Aktiivimallista

Tuli melko kallista

Bjärnekin jo huokaa

Tuokaa kansalaiselle ruokaa

Juokaa sulavien hankien vedet

Tippuu rännit

Ei tuu kännit

Vesi meikit huuhtoo

Riuhtoo t-paitaa missi

Sössi pässi pyrokratian

Kuuseen Armi tuijottaa

Raapii katajaa koivestaan...

 "Minä olen antanut heille sinun sanasi, ja maailma vihaa heitä, koska he eivät ole maailmasta, niinkuin en minäkään maailmasta ole. 
 En minä rukoile, että ottaisit heidät pois maailmasta, vaan että sinä varjelisit heidät pahasta."

Anna puheenvuoro

Saat sen takaisin

Anna rahaa

Sinne katos

Anna aikaa

Saat olla ajaton

Anna sanat

Menet sanattomaksi

Kun saa

Tulee anteliaaksi

Anna Puu

Se tuo lämmön!

Sopan Ainekset; 

kaksi huurus🤒tettua kaalia &

"  Saltet är en god sak; men om saltet mister sin sälta, varmed skolen I då återställa dess kraft? -- Haven salt i eder och hållen frid inbördes." 

Markus 9:50

Markus 9:50

22.01.2019

     EE-Kirja

Jos sitä rupeaa kirjailijaksi, niin ensin pittää kirjottaa EE-Kirja. Se on vähän samanmoinen juttu, kun halusin suoraan ekaa kertaa Imatralla avannosta noustuani 2001 tammikuussa pulahtaa MM-kisoihin.

Ei se kuulema ookkaa niin yksinkertaista ja liityin Ruokolahen avantojelloniin saamaan puoliammattilaisten koulutusta ja sanoivat, ettei sitten pää edellä loikata holeen. Aivan vastasyntynyt olin tähän hyhmäiseen lajiin, joten pää edellä tietysti jordaaniin. Tuntuuhan se nupissa ja pumpun kierrokset aivan tapissa, niin kahlaajalla kuin avannon auki pitävällä sytkyttäjälläkin,  meinaan tutustuessa vedenalaiseen elämään!

Nytkii tuota pakkaslukemaa voi ihailla niinkin alhaalta, miinus 28 raatii. Spe https://www.youtube.com/watch?v=cKU7rv1VIeo

dellä oli jotain epäselvyyttä logiikassa tytsynsä kanssa siitä noususta ja laskusta. Jos lämpömittarin asentaa ylösalaisin, mielestäni pakkaslukema kyllä nousee, eikä laske, kun kiristyy kuvakulma ratkaisee

 Kyllä se kylmiä hermoja vaatii, jos  lähtee sahaa reikää tuonne veden äärelle, joka hiljaa virtaa ihan ku-se Donikii...

Sipasin sitte SM-KISAT ekana siskon toimiessa persoonal rainerina. Sehän se sai houkuteltuu siihen eka sessioonkii sillon kovana pakkaspäivänä piskusta yli 18 vuotta taakkeperin. On muutes siskon nimikirjaimetkii yhtäläiset kuin on Suomen Mestaruudellakkii

Kajaanissa 2001 porskuttelin veljeni ja työkaverini avustuksella ne Äm-Ämmät. Parasta oli osallistuminen ja näin jälkikäteen pätee se Raamatunjae, notta viimeiset tulevat ensimmäiseksi Nyt onkii jo viikon toi lunssa kestäny, vielä jonkun verran limaa irtoo tyristäessä ja halkoja pilkotaan hellaan, notta ei nokka ihan siniseksi mene.

Jokohan tässä alkaa olla tarpeeksi siihen byrokraattien vaatimaan julkaistuun EE-Kirjaan matskua, että pääsee anomaan kirjailijan apurahhaa ja saisi tämän piiiiiikäaiiiiikaistyöttömyyyyyven katkaistua. Kaksterästä miekkaa uattelin laittaa siihen tulevaan opukseen, ehkä 77-sivuinen; nimeksi Bookille tulloopi

EVANKELIKAALINEN KEITTOKIRJA

Ihan viheriäinen olen tässä lajissa, ensin kummiskii laitetaan vesi kiehumaan niillä klapeilla, jotka on kirveellä lohkottu sopivan kokoisiksi suikaleiksi. Siro viiskymppinen on oikea tehopakkaus ja sähkönsäästäjä, jää Fortuumit ynnä KSS-Ässät kipinöimään kauas jälkeen, tuhkalla lannottaa perunapenkit ja pesee vielä ikkunat.Puu on monikäyttöinen luomutuote ja varmasti kotimainen, kun itte raataa/karsii & kaataa!  Tää kaalisoppa, minkä eilen tein on isien tekemää ruokaa, moni varmaan syvään jo huokaa, tuokaa patalappuu, ruokalappuu, pitäkää hoppuu, sillä kuola valuu, sulaa kaikki suussa,  mikä suuhun menee, ei saastuta ihmistä, mut jos jotain tulee poispäin, niin se on sitten yrjöntie, missä muuten pysähyttii ottaas valokuva, kun poikain kanssa Äm-Äm.kisoihin ajeltiin Kajjaaniin. Mihin lie tie vieny, saatto olla pahoinvoivaa porukkaa päässä, tien meinaan.

Että mistäkö tuli ajatus kirjailijaksi raapustella?

No ihmisethän sitä suosittelee ja eräs etelän mies huitaisi ajatuksen, antoi vielä loistavilla puusepäntaidoillaan sorvatun kulhon käteeni niinkuin lahjaksi. Se ei ollut silloin vielä täytetty. Viime aikoina sitä kuppia on täytetty suklaalla, nyt se on jälleen tyhjätty..... Ihmiset  suositteli yksityisyrittäjäksi ryhtymistä myös 2008. Firman pykäsin, nykäsin krakan tiukalle, niinkuin henkisesti, koska noi liituraidalla tai raidattomat asusteet allergisoi meikää.Osasin kuulemma hyvin raksa ja siivoushommat, tosi upeesti menikii vuoden verran; yhtä en hallinnu, en saanu EI sanaa suusta, kun kyselivät pikku hommiin ja puskaradion puska sytty tuleen ja paloin siinä rinnalla itsekin karrelle.

En olisi tässä nyt, jos Jeesus ei olisi heittänyt sitä vettä päälleni, josta tulee sen veden lähteeksi itsekin, sen veden nimi on Elävä Vesi. Sammuin!

Jos ei ole vettä, ei ole Elämää ja kaalisopan kaali ei pehmene... oma kaalini käsitti tämän, kivisydän hautui pehmeäksi Mestarikokin käsittelyssä ja pääsin ahtaasta portista peremmälle. Kädet saattavat löytyä tahtaasta, pittäähän keittokirjaan saada omakohtaista onnistumista. Martat antoivat kyllä maukkaat eväät edullisen opaspinon lisäksi viime kesänä Kausalassa.

Ehkä tämä on jonkun uuden alku, niinkuin Rauno Vekkilä totesi siivottomassa jutussa Eikun lusikkaa uuteen soppaan ja https://www.youtube.com/watch?v=yaqcql5ZKGg

Missähän tämmönen EE-kirja pitäs julkassa, että olis pätevä seuraavassa instanssissa, olis balansissa systeemin kanssa, tartteis ilmeisesti etsiä assistentti taikka jonkunmuotoinen meppi, jotta mappi pysyy kasassa............?

Kuinkahan meillä tänään ..209 huricee?

Ei meinaa riittää tuo pakuritee, ruokasooda, inkifääri ja sitruuna, kun nenä turisee vuolaana ja talouspaperirullan ulkomitta pienenee joka tyristämisellä Avantopulikoimiset uhkaa loppua ihan kokonaan; liekö iskeny hyytävä kylmänkankeus vaiko suunnistamistaito hukassa? 

Tartteis muutes opetella tuo kompassin ja kartan käyttö, löytys paremmin se napapiiri tahi rinki. Oman navan etsimiseen ei hirveesti tarvii sissitaitoja, paijan alareunaa nostaessa tervehtii se iloisesti, toisinaan jopa 75 kiloisesti

Pohjoisnapa siirtyy tieteellisesti koulutettujen älykköjen https://www.youtube.com/watch?v=ScOPFO575cA mielestä koko ajan syrjemmäs, saavuttaakohan se nuoransa, taikka pään tulemisen vetävän käteen milloinka ja onkohan kompassista hyötyä, jos laivassa ei oo peräsintä. Tuulen huuhtoma takametsä taitaa kuitenkin olla turvallisin paikka seuraaville poro-kahveille ja patikalle

Kaikenlaista tapahtuna tässä puolen vuojen sisällä olevassa aikajanassa...

Muuttolintuja, väljää raidetangon pään väliholkin jengassa, uutta kuuta, sinistä valoa lumitötterön sisäpuolella, vihreetä perunaa, lettutaikinaa, kahden kauppaa, vanhaa tavaraa, lainattua Makitan akkutoimista iskuporakonetta, hometta, makeaa irtokarkkia, synttärii, nimpparii, hautajaista ja häitä, mut täitä ei ole!

Oma Kulta

Lapin Rakas

Kirkas ääni

Pohjoinen lääni

Siro ja Sorja

Ei kuitenkaan Norja

Huippu tyär

Kevyt liito

Punainen on väri

Luisto erinomainen

Somainen kuoppa

Vaan ei suden

Koulutus kova

Lahjakas ala

Sävel minussa

Minä Hänessä

Tästä se lähtee

Niin kirkkaana kuin

Taivaalla tuhatkunta tähtee...

Hehkuu hiilet

Rakentuu Temppeli Herran

Ihmistiilistä saumattomasti...  https://www.youtube.com/watch?v=_mpFNq3iDgQ

Ei ihmiskäden voimasta

Vaan yliluonnollisesta laastista

Isä Jumalasta 

Ylhäältä käsin...

Tulee Pyhää

Erheetöntä saumaa kun

Jeesus  henkilökohtaisesti kaitsee laumaa.

Eilen uuden saunan löyly

Vihreä muovikiulu

Mut ei viulua katolla

Vain rempparoskia matolla

Kakstoistatuntia unta

Maassa seittemän senttiä lunta

Missälie Taivasten Valtakunta?

Jumala ei nuku, ei torku

Jossainpäin maailmaa käy hampaiden kiristely ja parku

Ilmasto muuttuu

Kukahan meitä kurittomia kurittaa kun suuttuu...?

"Ensilumi", eli juur ja juur valkoinen maaperä, puukossa vieläkin muu, kuin kesäterä, siispä metsään kurvailen, samoilen, riippumattoa ripustamaan, makkaratikkua vuolemaan, Rukoillen kulkemaan;

Herra!

Kun minä siellä Enontekiön tunturin juurella olevan laajan vesistön rannalla silloin kolmisen kesää sitten eväitäni notskipaikalla mussutin, Sinua kaikesta upeasta kiitin ja kerroin, että yksi vielä puuttuu, sitten se päivä olisi täydellinen!

Nimittäin, ei poronporoa muualla kuin kuksassani. Aivan samassa kuului loivasti etu-vasemmalta ääntä ja siinä jökötti komia sarvipää, ihan puskista tuli!!

Hallelujaa!!! Päiväni oli pelastettu, niinkuin minäkin...

Tuota tapahtumaa tänään Sapattina metsätietä kulkiessani muistelin... jospa rukoilen taas ihmettä merkin kera, vaan ei poro näin etelässä asustele, luonnon elläin kunpa tulis vastaan, tahi hirvi ja samassa kun poistuin aatoksistain, kohotin katseeni, säikähdin, sillä hirvikoira juoksee ystävä-llisesti vastaan. Silitin pörrikkää, ei syöny meikää, häipyi todennäkösesti huitsin nevadaan. Taitaapi olla yhteydet tuonne Taivaallisiin kunnossa? Itsevarmana iloisesti tulistelemaan pöpelikköön siitä samointein ja totisesti tulta tein.

Normaalisti ois syttyny jo monta kertaa, mut jotain outoa oli nyt kyseessä ja viimein puolisen tuntia kässäiltyäni anoin tulta Taivaasta. Herra Jeesus, Armahda ja auta, niinkuin Eliaakin silloin jelppasit, kun olivat laittaneet kisan pystyyn Baalin palvojien kanssa. Ja johan alkoikin rätinä käyvä risukasassa, hehku oli suurenmoinen, keittyi kahveet ja paistui eväät

"Vai kuka teistä on se ihminen, joka antaa pojallensa kiven, kun tämä pyytää häneltä leipää,  taikka, kun hän pyytää kalaa, antaa hänelle käärmeen? Jos siis te, jotka olette pahoja, osaatte antaa lapsillenne hyviä lahjoja, kuinka paljoa ennemmin teidän Isänne, joka on taivaissa, antaa sitä, mikä hyvää on, niille, jotka sitä häneltä anovat!"

-Thank You, my Lord & my Savior-

"Psalmi 23 jae 1.

Kun otat Herran paimeneksesi ja hän on elämäsi ykkönen. Nurina päättyy ja voit sanoa ei minulta mitään puutu. Lakkaat etsimästä itsekkäästi itsellesi vain siunauksia näet toiset ja heidän tarpeensa

jae 2 Silloin kun Paimen näkee että seuraat häntä halustasi koko sydämestäsi hän siunaa sinua ja vie sinut virvoittavien vetten tykö viheriäisille niityille lepäämään. Tarvitsemme lepoa ja kaikki lähteemme on hänessä saamme kokea Jumalan siunausta Paimenen johdattamana ja hän antaa mitä lammas tarvitsee ruohoa märehtiäkseen ei ahnehtiakseen ja virvoittavaa vettä joka uudistaa hänen sielunsa

jae 3 Hän juuri virvoittaa sielusi ja sinusta runsaasti kastelluksi puutarhaksi josta vesi ei ehdy saat kokea runsaan veden virvoituksen niin kauan kuin pidät katseesi hänessä ja seuraat häntä.Vain Jeesuksen nimen tähden. Jos lähdet harhailemaan paimenen ohjauksesta hän sauvallaan ja vitsallaan tuo sinut takaisin. Se on sitä armoa ja totuutta

jae 4 Pimeässä laaksossa hän on kanssasi. Hän on valo sielläkin sillä hän loistaa sitä kirkkaammin mitä pimeämpää on. Eikö ole turvallista. Eksyt jos et seuraa paimenta. Pimeässä kannattaa seurata häntä muuten loukkaat itsesi pahasti. Silloin lupauksen mukaan et pelkää mitään ja hänen vitsansa ja sauvansa sinua lohduttavat koska jos menet harhapoluille hän rakkaudessaan vetää sinut takaisin oikelle tielle hänen seuraajakseen

jae 5 vihollisten edessä hän kattaa sinulle juhlapöydän. Mitä enemmän vihollisia sitä runsaampi pöytä sinulle katetaan. Vihollisetkin tulevat kateellisiksi kun näkevät juhla-aterian sinun silmiesi edessä. Rukoillaan heidän edestään niin hekin saavat tulla pelastukseen ja kaipaavat juhla-ateriaa ja löytävät kunnon Jumalan järjestämän aterian.

jae 6 Mikä jae. Sula hyvyys ja laupeus seuraavat minua kaiken elinaikani. Voiko suurempaa lupausta olla ja saat asua Herran huoneessa päiviesi loppuun asti. Meidät on sydämessämme asetettu taivaallisiin ja olemme yhteydessä valtaistuinsaliin sydämessämme koko ajan. Taivaaseen on sydämemme hyvä olla asetettu."

Tänään 17.11.2018 klo 11 & risat on aivan mahtava keli, missäs muuallakaan, kuin ihan pihalla, ulkosalla Siispä reppua selkään, repussa nautamakkaraa, lähes omatekemää pullaa, makeaa sinappia ja porokahvitarpeet.

Kamat 3-näppivaihteiseen Finlandiaan, polkaisu uusille urille, koluamattomille kummuille, kallioleikkauksille, selville vesille..... hyvästelyt ja halaukset näille kesille

Mitähän tänään?

Eilen ryöpsähti Ilosanomaa talkooporukalle.

Lehtipuhallinta, haravointia, ulkoilmaa ja hyvinvointia, ei korvasyyhyä, paria peräkärriä, kolaa ja lapiota, totatota mönkkäriä, "ruumispussia" maatuvalle, erilaista, mutta asiallista rupatusta!  https://www.youtube.com/watch?v=9QymVGOHc90

Vielä lopuksi kahvilassa herkullista, viineriä ja kupillista kahvia, vain kaksi paalia pahvia...

"Herra on minun paimeneni,

ei minulta mitään puutu."

Joskus on parempi erottua selvästi massasta, ei siitä Formula Felipestä, vaan niistä elottomista, maha ylöspäin seilaavista kaasukellujista, silmät pullollaan olevista vähähappisista eväkkäistä.

Myötävirtaan suihkusi vesi toissapäivänä suihkusekottajasta kintuille, kastui villasukka. Massatiivisteet puuttuivat, kelvottomat kumitiivisteet sijaan olivat tulleet. Parin euron rinkulat hakusessa, jonkin aikaa siinä sitten Rukouksessa ja vastaus tuli heti seuraavana aamuna.

Kokeilen olemista työssä; pahvia ja paperia bongaan, monet laatikot, häkit sekä bägit laraan, sitten lajittelen, kunnon venäläisellä rässillä paalaan. Sattui reitin varrelle, ei virran https://www.youtube.com/watch?v=xZ4-gPR3e44

vaan  keruureitin, putkiliike ja hirmuusesti olikin pahvia kertynyt heille. Kysäisin vanhanikäiseltä, josko olisi heillä myydä kaksi mukaani ottaman mallikappaleen kokoista tiivistettä ja olihan heillä🙂Kun siinä pihamaalla nousin pakuriin oli maassa hiekassa yllättäen massatiiviste. Otin sen taskuuni ja sätin itseäni huolimattomuudesta, mutta myöhemmin taskua tyhjentäessäni, niitä olikin yhteensä kolme! Taisi Taivaan Isä olla reilulla päällä, antoi yhden varalle varmistaakseen,  "ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä." 

Nyt lorisee eläväinen vesi sinne, minne sen kuuluukin, oikeaa reittiä pitkin lattiakaivoon...

Tänään oli vilakan tuulinen päivä, ei hirveesti huuli lentäny, mut sai kyllä toisen huulen kaveriksi, Siro viisykkösen, erittäinkin maukasta sapuskaa, ihan omilla perustuksillaan seisovasta pöydästä! Vastaan tuli vielä tämmöinen kohta Sanalaskuista: 

"Viisaudella talo rakennetaan

ja ymmärryksellä vahvaksi varustetaan.

Taidolla täytetään kammiot,

kaikkea kallista ja ihanaa tavaraa täyteen." Metsästä löytyi vielä puolisen sankoa jäykkiä suppilovahveroita, valmiiksi pakastettuja, joista valmistuu pizza&piiras😋Yllätysmuovipussi roikkui muuten ovenkahvassa, kuka lie ohitullessaan jättänyt; 4 purkkii rokkaa ja 4 pakettii happamia korppuja, parasta ennen 14.3.2017😮

Kuuleviin korviini kantautui tämmöinenkin asia muutama päivä takaperin kuultuna;

Olipa keski-ikäinen pariskunta laittanut itsensä iltapuulle ja aikomuksena ruveta vetämään hirsiä, vaan pariskunnan naaraspuoleinen ei sitten millään saanu pölkynpää-matista kiinni, ajatukset hällä vaan rullas kaiken-näkösissä, ihan jonninjoutavissa tekeleissä...

Pyysi silloin apua Kaikkivoivalta, Isältä Taivasten valtakunnassa, notta antasko silmän lupsahtaa kiinni, nostaa levysoittimen neulan pois savikiekolta, tuutilullaamaan säveltä Rukoili hän.

Silloin täydessä unessa ollut urospuoleinen nukkuja oli kääntänyt kylkensä, ottanut EEvan kunnon haliotteeseen. Hetken päästä Taivaallinen biisi alkoi kuulua jukeboksista, soittaen seuraavaa säveltä:  https://www.youtube.com/watch?v=0o5fcrqelw4

jonka tämä EEva muisti lapsuuden varhaisesta menneisyydestä, kun mummonsa oli hyräillyt absoluuttisen EEvan sävelkorvan kuultavaksi!

AAmulla miehelleen kertoi kaiken yöllisen tapahtumasarjan ja ruhtinaallisen nukkumarupeaman jälkeen, josta AAtami ei ollut tiennyt tuon Taivaallista  

-AAmen-

Jaa tämä sivu