27. kesä, 2020

Teksti

Eilen Liiterin kassajonossa huomasin pandemian aiheuttaman tekstin jos toisenkin, siinä lattiaan liimautuneena, että MUISTA TURVAVÄLI!

Jos on pahasti dementoitunu kansalainen ja unohtaa samantein lukemansa astuen viivan toiselle puolelle, ennenkuin edellä oleva on kerinny poistua lähtöviivaltaan ja ovat sitten direktiivin mukaan samassa v-iirusl-inkok-riisip-esäkkeessä, syntyykö siitä sitten haloo ja Helsingin ministerit näkevät pu-naista, vaiko syttyykö vihriälä valo ja kassaneiti saa estettyä tartuntaketjun leviämisen hajottamalla kokonaisen litran omin käsin desiä mahdolliseen basillipesäkkeeseen.

Jospa se MUISTA TURVAVÄLI! kerkisi kuitenkin muuttua TURMAVÄLIKSI ja tällä tavoin musta tuntuu surmakin sai alkunsa?

Ahkeraa on liike siihen suuntaan, että vain musta tuntuu merkitsevän. 

Jos ei kumarra patsasta, niin tulee tulta ja tulikivee, niinkun Danielin kavereille, mutta murskaksiko menee kaikki Mannerheimin nelivetoa myöten? Hei laukkaako ratsu reiman, vai laulaako Neuman, ettei koirakaan voi enää palata oksennukselleen, kun maaseudun autioituneet talot on tulelle talletettu ja viljasiilot on suunnattu ihan muihin tarkoituksiin, kuin nälänhädän sammuttamiseen.

Polliisi ja palokunta on hätää kärsimässä, kun siat ovat vallanneet kadut, hajottaneet paikkoja suuressa maalimassa. Jeesushan salli legioonan verran riehujahenkiä soluttautua sikoihin, mutta ne siat menivät hukuttautumaan jorpakkoon, ehkäpä onkin lötyny uus majapaikka Ameriikan mantereelta, vai peräti sikojenlahdelta nousseet maihin?

Jo ne hehkuttaa asijantuntijat, että toinen aalto tulee ja tulee sitä, ehkä tuota ja lopuksi konkurssi. Jos Alvari AAllosta on kysymys, niin siellä se yksi valkoinen sali happanee Imatran suunnalla, kera kolmen ristin. Toinenkin aalto saattaa yllättää hokkarit jalassa ja pistää lätkän yli seitsenkymppiseen ylämummoon ihan tuosta nuin vaan.

Kuka se oottaa jo syksyy; on nimittäin lämpöaaltoa piisannu yli oman tarpeen ja onko se nyt tarpeen hehkuttaa saunan kiuasta enempää, kun mitä ohjeissa annetaan ymmärtää, ettei sitä koivuhalkoo enempää, punasena näkkyy jo käyrä ja savu on sankkaa. Maailmanpalo alkaa ja on jo alkanut.

Toinen oottaa k-oronakakkosta, yksi kyttää Ylen ykköstä ja kolmas seilaa ulapalla ilman melaa ja peräsintä. https://www.youtube.com/watch?v=aLmD4BXWWmg

Ite ootan Kuninkaitten kuninkaan paluuta noutamaan omiaan...

                                         Ketä sinä ootat?

Jaa tämä sivu