2. elo, 2020

Teksti

Sen kuuluisan, keskinäisen Rakkauven ajan on syytä astua voimaan välittömästi!

Olimme torstaina miehet keskenämme, seitsemän ja puoli veljestä koolla miestenillassa. Hyvät oli väännöt, sukkelat sutkautukset kohallaan. Rakentavaa keskustelua, mutta emme kuitenkaan saaneet äänivallia murretuksi.

Pohdimme mm. Kolossalaiskirjeen kohtia:

Olisiko syytä pitää katse siellä Jeesuksessa?

"3:1 Jos te siis olette herätetyt Kristuksen kanssa, niin etsikää sitä, mikä on ylhäällä, jossa Kristus on, istuen Jumalan oikealla puolella.
3:2 Olkoon mielenne siihen, mikä ylhäällä on, älköön siihen, mikä on maan päällä.
3:3 Sillä te olette kuolleet, ja teidän elämänne on kätkettynä Kristuksen kanssa Jumalassa;
3:4 kun Kristus, meidän elämämme, ilmestyy, silloin tekin hänen kanssaan ilmestytte kirkkaudessa.
3:5 Kuolettakaa siis maalliset jäsenenne: haureus, saastaisuus, kiihko, paha himo ja ahneus, joka on epäjumalanpalvelusta,
3:6 sillä niiden tähden tulee Jumalan viha,
3:7 ja niissä tekin ennen vaelsitte, kun niissä elitte.
3:8 Mutta nyt pankaa tekin pois ne kaikki: viha, kiivastus, pahuus, herjaus ja häpeällinen puhe suustanne.
3:9 Älkää puhuko valhetta toisistanne, te, jotka olette riisuneet pois vanhan ihmisen tekoinensa
3:10 ja pukeutuneet uuteen, joka uudistuu tietoon, Luojansa kuvan mukaan.
3:11 Ja tässä ei ole kreikkalaista eikä juutalaista, ei ympärileikkausta eikä ympärileikkaamattomuutta, ei barbaaria, ei skyyttalaista, ei orjaa, ei vapaata, vaan kaikki ja kaikissa on Kristus.
3:12 Pukeutukaa siis te, jotka olette Jumalan valituita, pyhiä ja rakkaita, sydämelliseen armahtavaisuuteen, ystävällisyyteen, nöyryyteen, sävyisyyteen, pitkämielisyyteen,
3:13 kärsikää toinen toistanne ja antakaa toisillenne anteeksi, jos kenellä on moitetta toista vastaan. Niinkuin Herrakin on antanut teille anteeksi, niin myös te antakaa.
3:14 Mutta kaiken tämän lisäksi pukeutukaa rakkauteen, mikä on täydellisyyden side.
3:15 Ja vallitkoon teidän sydämissänne Kristuksen rauha, johon te olette kutsututkin yhdessä ruumiissa, ja olkaa kiitolliset.
3:16 Runsaasti asukoon teissä Kristuksen sana; opettakaa ja neuvokaa toinen toistanne kaikessa viisaudessa, psalmeilla, kiitosvirsillä ja hengellisillä lauluilla, veisaten kiitollisesti Jumalalle sydämissänne. 
3:17 Ja kaikki, minkä teette sanalla tai työllä, kaikki tehkää Herran Jeesuksen nimessä, kiittäen Isää Jumalaa hänen kauttansa." 

Perjantaina siivoamaan tullessaan, seurakunnan keittiön asiat hallitseva vanhempi sisar oli kokenut Rukouksessa yksin ollessaan Jumalan Pyhän Hengen murtavan voiman ja saanut näyn. 

Herran henki tuli kirkkaana valona ja sisar kuuli äänen, joka kehoitti meitä keskinäiseen Rakkauteen, että Jumala voisi alkaa kauttamme sen hyvän työn, joka oottaa tekijäänsä ja on alkamassa justiisa, kunhan vaan tulee poistetuksi se, mikä vielä pidättää. Jumalan Seurakunta on epäjärjestyksessä/ hajallaan ja eväät on niiku sillä tuhottomasti hoetulla jokisella.

Jospa jätettäis ne omat kylmäsavuporsaat kotio, kun tullaan yhteiseen pöytään, ehtoolliseksikin kutsuttuun, niinkuin tänäänkin saimme samaa leipää ja samaa viiniä samassa hengessä nauttia. Laihialainenkin vois panna kerrankin elämänsä tuhlaajapojan asemaan ja lapata sitä Rakkautta syrämensä kyllyyvestä, kun se vaan lisääntyy, mitä enemmän ymmärtää kylvää ympärilleen!

Sitä lähimmäisen Rakkautta meinaan :)

PS. Nyt on mustikkaa metät killillään, lakat lakkas olemasta ja puolukka tulossa ja karpalookii. Jos säilöt marjat pakkaseen ja sit myyt lähimmäiselle, ni jo on verottaja vaanimassa, kun on tullut jatkojalostettua. Marjan arvo on noussut!

Näin Jumalakkii meitä välillä jalostaa, laittaa kylmälle paikalle ja avot, olet entistä arvokkaampi uskova sen jälkeen kun Sydämesi suli ja verothan oli maksettu jo pari tuhatta vuotta sitten... https://www.youtube.com/watch?v=097ZBvnOwkI

Jaa tämä sivu