5. maalis, 2021

Teksti

 "minä riennän kohti päämäärää, voittopalkintoa, johon Jumala on minut taivaallisella kutsumisella kutsunut Kristuksessa Jeesuksessa."

Uskon päämääränä on tulla pelastetuksi ja pitäkäämmekin huoli siitä, että olemme niputetut Pyhien joukkoon. Jos se nimi ei ole siellä Elämän -kirjassa, tulloo viikatemies korjaamaan talteen.

Olisi minulla paljon muutakin syrämellä, mutta säästetään vielä tuonnemmaksi. Sen verran kuitenkin, että ihmettelen SUURESTI, missä on Herran Jeesuksen, sen Nasaretilaisen sotajoukko, kun Rukoushuoneita suljetaan tiuhaan tahtiin. Pelkoko estää, että jätetään yhteiset kokoontumiset väliin vai eikö kellään ole enää mitään annettavaa, kun tullaan yhteen.

Ano-kaa, niin teille annetaan, myös ROHKEUTTA!

 "Mutta Herra sanoi hänelle: "Mene; sillä hän on minulle valittu ase, kantamaan minun nimeäni pakanain ja kuningasten ja Israelin lasten eteen."

Taitaa olla yksi ainoa kivi tuolla etelässä, mikä huutaa, kun uskikset painuu maan alle naamareineen ja oottaa sitä myrkkypiikkii, jotta vois jatkaa normaalia elämää. Tämä aika on PAHA ja pahemmaksi tulloo. Jos et ole rokotettu Jeesuksen Verellä, tauti tappaa varmasti!!!

Jaa tämä sivu