19. elo, 2021

Teksti

Nysse on tapahtunu meikäläisen kohalla;

LAITTOMUUS ON ASTUNU VALTAAN!!!

Tänään polliisipari sai minut kotoani kiinni ja kirjoittivat 136 euron suuruisen sakkovaatimuksen, kun olin unohtanu 8.7 käyvä rassauttamassa nenukkaani tikulla, jonka kyseinen poliisikin arvioi epäluotettavaksi testausvälineeksi, mutta ammattiahan he vain harjoittivat. Nämä kyseiset varianttimuunnokset muuntuvat kreikkalaisten aakkosten muodossa ja saavuttavat loppunsa joskus 2023 alkupuolella.

Nasaretin Jeesus sanoi, että Hän on Alfa ja OOmega, joten on vissiin otettu oppia Raamatusta, kun viimeinen reikkalainen aakkonen ei maistu salmiakilta vaan pikemminkin kusetukselta tämän virusvariantin suhteen. Ite en oo nähny ihan elävänä ja omin silmin, kun yhen variantin ja se liikkuu tehokkaasti ihmisen avulla ja sen nimi on Volkwagen Passat.

En tiedä, onko laittomuus saanu vallan hallituksen puolelta ja kohdistunu perustuslakiin, joka ilmoittaa, että minulla on päätäntävalta omaan kehooni kohdistuvista asioista ja jos reikiini tungetaan pitkää tikkua, niin kohta tulee kymmentä tikkua laudalla ja viidettä piikkiä varianttiin. Olenko siis toiminut laittomasti ja polkenut tartuntatautilakia niin kovaa, että tikut ovat lentäneet laudalta ja lentävät ovat napanneet minut kiinni rysän päältä yli kuukauden jäljittäessään, kun olen ollut ulkosaunassa suunnittelemassa lecaharkkoseinää, että palosuojamääräykset täyttyvät.

Maa on tulelle talletettu, sanoo Sana ja kylläpä onkii metsäpalot valtoimenaan riehuneet ympäri maanpiiriä, hirmusesti maanjäristyksiä, tulivuoret possahelleet, autot ja immeiset kauloja myöten tulvissa ja uusi pakolaisaalto tulossa Suomeen. Kansa alkaa olla jakautunut maskillisiin piikitettyihin ja maskittomiin piikittömiin. Ihmiset alkaa menehtyä pelkotiloihinsa, kun ihmettelevät mihin ollaan menossa?

Koskaan ennen ei vielä ole ollut niin pahaa aikaa, kuin mikä tulossa on ja sota on oleva loppuun asti. Meillähän on sota vain hallituksia ja valtoja vastaan, ei ite ihmistä kohtaan, joka on ainostaan paha luonnostaan, mutta kykenee välillä johonkin hyväänkin, eli osaa antaa lapselleen jäätelöä terapeuttisen piikin sijaan.

Minua siis epäillään rikoksesta, kun pidän kiinni perustuslaillisista oikeuksistani. Perustuslaki taitaa olla tehty suojelemaan kansalaisia, eikä päinvastoin, joten aion kulettaa sakkovaatimuksen syyttäjälle, joka saa tutkia onko tapahtunut rikosta. Kun laittomuus saa vallan, niin johan alkaa tulla vilu sydänalaan jolloinka tarvitaan Pyhän Hengen tulta lievittämään tuskaa, jonka tämä uusi mualiman-järjetön-järettömyys saa aikaan.

 Kun Jeesus sitten sopivan hetken tullen tempaa meijät Häntä vastaan, niin silloin aika ei ole enää rahaa tahi kortilla, kun ei ole oleva enää aikaa ja kaiken pahan epäjumala  mammona on tullut palvomisessaan päätökseen. Tais tulla muutes kiire sillä Afganistanin pressalla, kun osa rahasalkuista jäi lentokentälle.Oli varannu varmaan Fritidsresorilta äkkilähdön tai muuten olis kilpaillu sarjassa keihäsmatkat, jos talipaanit ois saaneet kiinni. 

Oli muutes tosi asialliset polliisit ja sain kertoa Jeesuksesta, sekä uskoontulostani. Ilosanoma on se, mikä pitää miehen hengissä ja kun ei muuta traktaattia ollu antaa, niin tämän plokiosotteen kirjoitin heille paperille ylös. Toivotin Siunausta ja kerroin meneväni jatkamaan tiilenpäitten lukua :)

Tässä vielä mielenkiintoinen ex-riminaalien jorinatuokio ja Late on hyvin hokannu tuon Evankeliumin luonteen!

Mä olin niinkuin Donald Duck, eli jatkuu seuraavassa numerossa, kun aika on...

Jaa tämä sivu