10. syys, 2021

Teksti

SHALOM!

ja ihan pian jo slalom!

 

Onhan se erikoinen juttu, että kaikkien pitäs syyvä hernekeittoo ja sitten olis kaikki hyvin, niinkun ennenkin. On tarjolla Jalostajaa, Valioo, Snelmannii, Lundeenii, mut omatekemä on ehkä luotettavin vaihtoehto, koska tietää, mitä se sisältää ja millaiset pakokaasut haluaa luontoon turauttaa.

 Ei se saastuta mitä kurkkutorvesta männee sisään, vaan mikä sieltä ulos tulloo, se saa aikaan jopa mahottoman metsäpalon, etenkii, jos turpeen lähellä turauttelloo, niin saattaa mennä niinkin syvälle, kuin kolme metriä, muhia siellä talven yli ja keväällä taas jatkaa sauhuamistaan.

Edellä olevassa aivopierussa ei tainnu olla jären hiventäkään, mutta D-vitamiinii kannatta kurmautella reilusti, sano Kusti, kun jakso polkee pyörällä enemmän, kuin laki olisi sallinut!

Ainakin 80 prosenttia pitäs Suomenkii väestöstä olla altistunu hernevellille.Toisen purkillisen jälkeen kolmas, sit neljäs ja kaheksannen annoksen perästä onkii niin sakiaa kaasua, että katalysaattori olis paikallaan rollaattorin avulla itseänsä kasassa pitäessä kohti uutta ja Uljasta direktiivii-negatiivii, niinkuin edesmennyt Jopekin joikaili:

On tää meno äityny erikoisen kummalliseksi. On nimittäin tullu avioerojakin perheissä, kun toinen on salaa menny rokkaa ottamaan toisen tietämättä ja päinvastoin. Ravintoloillakin on rajoitukset siltä varalta, jos sattuu altistamaan toisen herneelle ja asiakas saa tartunnan suoraan nenukkaan. Siksi kai on naama suljettu rätillä, että vahingot minimoitaisiin. Lähikauppoja kannattaa kanssa välttää, joten tilaukset etänä netin kautta kotiovelle toimitettuna vessapaperin kera. Kannattee ostaa suursäkki, kun peräpää alkaa rokkaamaan, niin myöhäistä se silloin on enää valaa, kurat kun on jo pöksyssä.

OOn muutes saanu uuven työn, palkkatuetun sellaisen. Pääsee valamaan tulisijojen pohjia, muuraamaan luonnonkivistä kauniita luomuksia laavujen äärelle. Olen jopa saanut istuutua ajettavan ruohonleikkurin kyytiin ja tutustua luistavan hihnan tuoksuun, kun terät ovat jauhaneet ylipitkää ja märkää ruohonjuurta. Tuo raivaussahan päässä oleva kipinäsuojus on vertaansa vailla, kun terä ulvahtaa kiveen, ohjaten  tulisuihkun sivummalle katsojan silmästä. Jos silmä viettelee, niin pitäs repästä irti ja tänään se kallo olisikin ollu silmämunaa köyhempi, jollei kypärän teräsverkko olisi ottanut vastaan kuivaa oksanpalasta.

Herralle Jeesukselle Kiitos ja Kunnia, että olen vielä työkykyinen.

Muistakaa se TURVAVÄLI!!!

Kuka voi kestää sitä pörinää ja hajua, mitä kotimainen 4434927,2 miljoonainen ihmismäärä saa aikaiseksi. Nytpä onkii maailmalla tulossa tähänkin ongelmaan ratkaisu, nimittäin keskitetään rokattomat 20 prosenttia turvapaikkaan, niin ei tartu hajut. 

Häät ovat ihan pian, Karitsan häät, joten erittäin tarkkana kuin porkkana, mitä itseensä tunkee. Ilmiantoa on menossa ja vankeutta tulossa niille, jotka eivät noudata keitto-ohjeita. Moni tulee olemaan tosi liemessä, niinkuin se vihreä sammakkokin kattilassa, kun ei huomannut lämpötilan nousua.

Tässä jutussa on erittäin monta vaikeaselkoista asiaa, niinkuin Paavalin kirjeissäkin, mutta tuo juu-tuubbi sensuroi tehokkaasti, jos jutellaan niinkuin mies miehelle.

Tiedän monta, jotka eivät tule koskaan nielemään hernettäkään tarjolla olevasta terapiasopasta ja sanon muillekin, että 

EI SE KANNATTE...

Jaa tämä sivu