12. helmi, 2022

Teksti

Shalom ja Aurinkoa, 

siitä se D-vitamiini lähtee kivasti kutittelemaan kantapäitä ja kantapään kautta menee Suomalaiselle jukuriämpäripääkansalle keppihevosen kera parhaiten perille. Jos oot jo saanu porkkanaa, niin liiallinen kylpeminen auringon säteissä ei kaiketi aiheuta palovammoja karoteenin takia.

Kiinalaiset on porkkanakansaa ja kestävät tulevat vaivanajat vaivattomasti?

Mutta tarpeeksi raipaniskuja, niin jo rupiaa veri kiertämään immeisissä, niinkuin Paavalikin sai, tais olla yhtä tai kahta vaille täysi sarja.

Nyt on  muutes serial-killerit liikkeellä ja ihan likellä, aivan olkapäitten tuntumassa touhuavat. Kiinasta sai ilmiö kuulema torielämän keskeltä alkunsa ja liekö joku potkinu markkinapöyvät kumoon, niinku Jeesuskin teki bisneksille Isänsä huoneessa partuhatta vuotta sitten. Jotain läikähti ja lepakko huomasi tilaisuutensa tulleen!

Kiinan kansahan tekee tunnetusti alkuperäisosaa parempia kopioita ja kopiot on nyt niittäny mainetta suomessakin asti, kun kansaa lakoaa ja kuolleisuustilastoja peitellään. Heräjä sinä, joka vielä nuokut, sillä paha päivä on tullut kotoisaan lintupönttöömme asti. Kaiva muutakin kuin nenää, sillä pitkällä tikulla.

Patjasi välissä/sukanvarressasi oleva jemma tulee tarpeeseen. Osta parhainta laatua paskapaperia, sillä jotain on osunut tuulettimeen tositosi pahasti.

Arvattavasti Jumalan Sana pitää aina kutinsa. Ilmestyskirjan sanomaa tulee täyttä höyryä päälle, sillä sähköt pätkii, pendoliinot törmää toisiinsa ja siirrymme höyryvoimaan. Häyrinen ja Karpo, siinä olisi sopiva työpari paljastamaan pahojen, laiskurivatsojen ilkeät salaliitot. 

HIV on seuraava asia, jolla kaikki kansat pelotellaan sen toimikunnan kynsiin, joka kantaa piikkiä lihassa. Ylpeää ja kivisydämistä kansaa pitää tökkiä kovalla kädellä. Näin saadaan uusi suunta elämään, ehkä?

Tärkeintä tässä vaiheessa on jemmata suuri määrä kylmätiristettyä luomu-kookospalmuöljyä niillä hätävaroilla. On nimittäin semmonen rohto, että lähtee oksat koivuniemen herrastakin!

Keevät toi, keevät toi ruumi... eiku muurarin ;)

Jaa tämä sivu